Project Description

7:e juni slår BeachTravels upp portarna för en ny beachvolleyanläggning på klassiska Tylösand.
 The Hangout kommer att ha sex banor av toppklass och det blir ett skönt exotiskt strandhäng med restaurang och uteservering, berättar BeachTravels Rasmus Jonsson.

De sex banorna kommer att vara gratis för alla att använda och det blir motionsturneringar varje vecka, grundkurser och prova på-träningar, samt sju av Svenska Volleybollförbundets officiella tävlingar.

– Detta är en fantastisk möjlighet för vår sport och förhoppningen är att massor av människor ska kunna testa och fastna för beachvolleyboll. Dessutom tror vi att många redan beachvolleyfrälsta från hela landet kommer åka till Tylösand när de vet att det finns riktigt bra banor och de är gratis att använda, säger Rasmus.

The Hangout kommer även ha en restaurang med uteservering med 50 sittplatser.

– Vi vill skapa ett skönt strandhäng och en känsla som passar extremt bra med beachvolleyboll. Det kommer bli hängmattor, gungor, solbäddar, musik och palmer, allt för att skapa en riktigt exotisk känsla, förklarar Rasmus.

BeachTravels Hangout öppnar 7:e juni och kommer hålla öppet till 26:e augusti. Platsen är vid Tylebäck och på samma ställe där BeachTravels för första gången vecka 31 kommer arrangera Beachvolley-SM och veckan innan SummerSummer Festival.

– Tylösand blir ett riktigt Beachvolley-Mecca och vi ser fram emot en riktigt spännande sommar, avslutar Rasmus.

BeachTravels Hangout kommer även ha ett lokalt samarbete med nybildade beachvolleysektionen i Hylte/Halmstad Volley.

För mer info:
www.beachtravelshangout.se
www.summersmash.se
Rasmus Jonsson, BeachTravels 0734-204695